Local

Barça Femení - Reial Madrid: Campiones de Lliga! (5-0)

Les culers guanyen amb autoritat el Clàssic i es proclamen campiones de Lliga per tercera vegada consecutiva, la setena en total

Golejada al Clàssic i campiones de Lliga! Les culers han guanyat amb autoritat (5-0) davant el Reial Madrid i es proclamen campiones de Lliga de manera espectacular, amb ple de victòries i uns registres absolutament demolidors.

Les culers han sortit per totes des de l'inici i les ocasions no han trigat a arribar. I és que als quatre minuts de joc, gol anul·lat a Rolfö per un fora de joc molt dubtós. Tot seguit diverses ocasions i arribades amb perill, amb Graham Hansen molt activa des de la dreta, i també amb bones centrades de Rolfö des de l'esquerra però sense encert en la definició final.

La Lliga és blaugrana!
Guanya la samarreta de la victòria del Barça Femení! Un nou títol és nostre!
PARTICIPA!

Alexia obre la llauna

I la insistència blaugrana, per fi ha obtingut el seu premi. Alexia, amb un xut amb la dreta des de la frontal que ha rebotat en una defensa, ha situat l'1-0 (min. 42). Només dos minuts després, de nou la capitana duplicaria l'avantatge i de nou amb una canonada amb la dreta, arribava el 2-0 (min. 44), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Només iniciar la segona meitat, i tot i que el Madrid ha intentat pressionar una mica més amunt, el Barça ha tornat a veure porteria mitjançant un gran cop de cap de Marta Torrejón, però de nou ha estat anul·lat per un fora de joc molt just. Els atacs blaugranes seguien i Patri Guijarro, amb una espectacular canonada des de la frontal, ha clavat a l'escaire el 3-0 per deixar el matx pràcticament sentenciat (min. 60).

Busquen la maneta

L'ofensiva blaugrana no s'ha detingut i tot seguit ha arribat el quart: bona acció des de la dreta de Graham i la seva centrada acaba tocant en Peter per acabar al fons de la xarxa (4-0, min. 66). El domini era absolut, però el cinquè el resistia, amb Misa salvant en diverses ocasions. Però finalment, combinació d'Alexia i Jenni Hermoso i la davantera, amb un fort xut amb l'esquerra, marcava el cinquè (5-0, min. 83).

Finalment, victòria contundent al Clàssic que permet al Barça proclamar-se campiones de Lliga d'una manera extraordinària: 24 victòries en 24 jornades. Històric!

Barça, 5
Reial Madrid, 0

Barça: Paños, Marta Torrejón, A. Pereira (Engen, min. 69), Maria León, Leila (C. Pina, min. 69), Patri, Alexia, Aitana, Rolfö, Graham (Ona, min. 76), J. Hermoso.
Reial Madrid: Misa, K. Robles, Teresa, Peter, Ivana, Kaci (Svaka, min. 46), Olga (Moller, min. 66), M. Oroz, Asllani, Esther (Nahikari, min. 66), Athenea.
Gols: 1-0, Alexia (min. 42); 2-0, Alexia (min. 44); 3-0, Patri Guijarro (min. 60); 4-0, Peter (min. 66, p. p.); 5-0, Jennifer Hermoso (min. 83).
Àrbitra: Arantza Gallastegui
Assistència: 5.430 espectadors al Johan Cruyff