Local

Pedri: "Estic convençut que millorarem amb Xavi"

El recentment guanyador del Trofeu Kopa, ha parlat de l'actualitat blaugrana en una entrevista per a France Football

Pedri González, flamant guanyador del Trofeu Kopa 2021 fa tot just una setmana, ha parlat de diversos temes d'actualitat en una entrevista concedida a France Football. El jove migcampista canari, que actualment es troba lesionat i encara no ha pogut debutar sota les ordres de Xavi Hernández, ha assegurat: "Estic convençut que millorarem amb Xavi. Té una idea molt clara de joc".

A més, el '16' culer explica també que "estic molt feliç amb el Trofeu Kopa, és la recompensa al treball ben realitzat durant tot l'any i és increïble ser el guanyador, però els títols col·lectius són els més importants". I afegeix: "Espero que només sigui el començament. És un orgull succeir a dos monstres com Mbappé i De Ligt, són uns cracs i el futur és d'ells".

També, Pedri s'ha referit a dos ídols de la història culer, explicant que "no sempre estem acostumats a veure que els migcampistes siguin recompensats, Xavi i Iniesta, per exemple, mai han guanyat la Pilota d'Or". 

Els millors moments de la temporada

Quant als seus dos moments més especials del curs passat, Pedri ho té clar: "El partit contra la Juventus a Torí seguirà sent especial, va ser la meva primera titularitat a la competició, i a sobre vam guanyar i l'equip va fer un gran partit. L'altre moment és jugar al costat de Leo Messi, és fàcil divertir-se. Cada cop que jugava amb ell, el buscava. No et fas preguntes, saps que farà les coses molt bé".

 

Més notícies aquí