Local

Sessió de recuperació pensant en el Bayern

L'activitat no s'atura a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i aquest matí de diumenge s'han exercitat per començar a preparar el vital matx a Europa

El Barça de Xavi no s'atura. L'activitat s'ha traslladat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

 

Sense temps de lamentar l'ensopegada en Lliga contra el Betis (0-1), els blaugranes s'han exercitat aquest matí de diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper pensant en el Bayern de Munic. Un transcendental matx a la Champions que marcarà l'esdevenir culer a Europa.

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

Ha estat una sessió de recuperació. Per una banda, els barcelonistes que van disputar més minuts en la derrota davant els verds-i-blancs han fet treball de recuperació al gimnàs. Per altra banda, la resta de culers s'ha calçat les botes per entrenar-se al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Tot, amb el conjunt bavarès en l'horitzó. Un vital matx (dimecres 8 de desembre a les 21 hores), on l'elenc de Xavi depèn d'ell mateix per avançar als vuitens de final de la Champions.

Per seguir preparant aquest resolutiu partit a la màxima competició europea, el Barça s'entrenarà, de nou, el dilluns 6 de desembre a les 18 hores. Comença una setmana clau per al futur blaugrana a la Lliga de Campions. 

 

Més notícies aquí