Local

El primer equip torna als entrenaments amb un paper destacat dels joves del planter

L’equip torna a exercitar-se sense els cinc internacionals i amb set jugadors de l’hoquei formatiu

El Barça d’hoquei patins ha tornat als entrenaments. Després d’aconseguir la vuitena victòria en vuit jornades va iniciar-se una aturada d’un mes per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions (14-20 de novembre). Després de la victòria a Alcobendas (26 d’octubre), els jugadors no internacionals han tingut uns dies de descans i han tornat a posar-se els patins aquest dilluns per començar a preparar el proper duel: Barça – Noia Freixenet (28 de novembre; 19.00 hores).

Els porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández i els jugadors Matias Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca s’exercitaran dues setmanes sense els companys internacionals Sergi Panadero, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Helder Nunes.

Una aturada de seleccions d’un mes enmig del curs és pràcticament inèdita i, per tant, caldrà seguir preparant-se amb la màxima intensitat per mantenir les bones sensacions d’aquest espectacular inici de curs. El Barça és l’equip més golejador de l’OK Lliga (55 gols) i el menys golejat (19).

Per completar les sessions preparatòries, el cos tècnic anirà convocant a cada entrenament fins a set esportistes de l’hoquei formatiu. Arnau Martínez, Oriol Llenas, Kyllian Gil, Manel Hernández, Joan Pascual, Lluc Sitjà, Pau Curtiellas, Carles Aguilera, Joan Ruano, Jan Munné, Gabriel Cairo, Joan Gangonells i Guillem Belarte son els joves que s’exercitaran durant aquests dies al costat dels cinc jugadors del primer equip no internacionals.

 

Més notícies aquí