Local

Homenatjats els campions de l’Eurolliga de París 2010

Alguns dels campions blaugrana han visitat la Barça Store del Camp Nou on han compartit una estona amb els seguidors i després el Palau els ha donat un càlid reconeixement

Aquest divendres els campions culers de l’Eurolliga de París 2010 han rebut un homenatge. Un acte que a causa de la Covid-19 no es va poder celebrar l’any passat coincidint amb el 10è aniversari, però que enguany els exjugadors i membres del cos tècnic d’aquell equip han pogut participar en diversos actes.

Abans del Barça-Zenit tots els campions de París s’han trobat a la Barça Store del Camp Nou per signar objectes commemoratius als aficionats. Un nodrit grup dels jugadors campions a París han estat presents als actes d’aquest divendres. Només hi faltaven Ricky Rubio, que es troba disputant l’NBA amb els Cleveland Cavaliers; Boniface N’Dong, que treballa pels Denver Nuggets; Jaka Lakovic, que dirigeix el Ratiopharm Ulm a la Bundesliga; Lubos Barton, que es troba entrenant a Txèquia. Tampoc ha pogut asistir assistir Terence Morris. Sí que hi eren Pete Mickeal, Roger Grimau, Jordi Trias, Fran Vázquez, Víctor Sada, Juan Carlos Navarro, Gianluca Basile i Erazem Lorbek a més del tècnic Xavi Pascual.

Just abans de l’inici del matx entre els de Saras i el Zenit, dirigit per l’extècnic culer Xavi Pascual, que tampoc ha faltat al reconeixement com a tècnic de l’Eurolliga del 2010, el Palau Blaugrana -que aquest dissabte compleix cinquanta anys- ha pogut donar-los un sonor reconeixement. 

 

Més notícies aquí