Local

Thiagus Petrus, positiu per Covid-19

El jugador blaugrana, que es troba bé de salut i aïllat de la resta de companys, no podrà iniciar el Mundial amb la selecció de Brasil després de donar positiu en les proves realitzades a Portugal, abans de viatjar a Egipte

El jugador del Barça Thiagus Petrus no podrà arrencar el Mundial d’handbol, que es disputa a Egipte a partir d’aquest dimecres. El defensor brasiler va donar positiu per Covid-19 en la darrera prova realitzada a Portugal en la concentració de la selecció del Brasil, i no podrà viatjar a Egipte. El jugador es troba bé de salut, està aïllat i en els propers dies tornarà a passar proves. Petrus és baixa d’última hora amb el combinat carioca, enquadrat en el grup B juntament amb Espanya, Tunísia i Polònia. El combinat brasiler viatjarà aquest dimecres a Egipte, amb el també blaugrana Haniel Langaro en l'expedició, mentre que Petrus es quedarà a Portugal complint amb la quarantena marcada per les autoritats sanitàries.

En clau Barça, la baixa de Thiagus Petrus se suma a la d’Aron Pálmarsson, que no podrà disputar la cita de seleccions amb Islàndia a causa d’una lesió al genoll esquerre. La representació blaugrana en el Mundial queda finalment en 14 jugadors, repartits en set seleccions diferents.

Més notícies aquí