Local

Un any del rècord de Champions d’Ansu Fati

Aquest dijous es compleix un any de l’Inter-Barça en què el davanter blaugrana va convertir-se en el golejador més jove de la història de la competició

El 10 de desembre del 2019. Un dels dies gravats en la memòria d’Ansu Fati i molts culers. I és que el davanter blaugrana va entrar a la història de la Lliga de Campions per marcar un dels dos gols del Barça en el partit contra l’Inter i que va acabar amb triomf culer (1-2).

Ansu Fati, que havia entrat al terreny de joc al minut 85 substituint a Carles Pérez, defensava el dorsal ‘31’ i en tan sols un minut va aconseguir el rècord amb una rematada creuada. Un registre que el jove davanter culer va assolir amb tan sols 17 anys i 40 dies.