Local

El Barça debutarà contra el Vila-real a la Lliga 2020/21

El conjunt de Ronald Koeman arrencarà la competició domèstica el 27 o 28 de setembre al Camp Nou, amb el duel corresponent a la jornada 3

El Barça ja coneix el seu calendari per a la Lliga 2020/21. El conjunt dirigit per Ronald Koeman s’estrenarà el cap de setmana del 27 i 28 de setembre contra el Vila-real al Camp Nou, en el duel corresponent a la jornada 3. Uns dies més tard, el 29 o 30  de setembre, el Barça realitzarà el seu primer desplaçament, que serà a Balaídos per enfrontar-se al Celta.

Cal recordar que el Barça, així com la resta d’equips que han tingut competició europea o play-off d’ascens durant el mes d’agost, afrontaran la seva teòrica primera jornada de Lliga més endavant. En aquest cas, un Barça-Elx, mentre que la resta d’equips de Primera arrencaran la Lliga el cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

L’última jornada, contra l’Eibar

Com la temporada passada, la primera i la segona volta seran asimètriques i, per tant, no coincidiran la jornada 1 amb la 19. De fet, el Barça tancarà la primera volta de la Lliga contra la Reial Societat al Camp Nou i la darrera jornada de Lliga la disputarà contra l’Eibar a Ipurua. La Lliga conclourà el 23 de maig.

El calendari del Barça
Consulta tots els partits del conjunt blaugrana
Accedeix-hi!

Els Clàssics, per la seva banda, tindran lloc el cap de setmana del 25 d’octubre al Camp Nou i el de l’11 d’abril al Santiago Bernabéu, a les jornades 7 i 30 corresponentment.

Serà, també, la tercera temporada en tota la història de la Lliga sense derbis catalans, com ja va passar els cursos 1962/62 i 1989/90.

El sorteig de Champions, l’1 d’octubre

A banda, cal recordar que la Champions League també començarà un pèl més tard del que és habitual a causa del moviment de dates provocat per la crisi del coronavirus: la fase de grups viurà la seva primera jornada el 20 d’octubre. El sorteig de tots els grups se celebrarà l’1 d’octubre.

Més notícies aquí