Local

Lenglet: "Haurem de fer un bon partit per estar a la fase final"

El central blaugrana repassa l'actualitat culer abans del partit de tornada davant el Nàpols al Camp Nou

Clement Lenglet, jugador clau per a la defensa blaugrana des de la seva arribada al Club el 2018, ha parlat per a la UEFA en la prèvia del duel de tornada dels vuitens de final entre el Barça i el Nàpols. Els culers buscaran certificar l'accés a la fase final de Lisboa el proper dissabte al Camp Nou, però davant hi haurà un conjunt italià que ja va posar en dificultats als de Setién a l'anada (1-1). A continuació, repassem les declaracions més destacades del francès: 

El rival

El Nàpols un equip difícil de guanyar, vam empatar 1-1 a l’anada. Per tant, tenim un petit avantatge tot i no ser massa gran. Haurem de fer un bon partit per tal de classificar-nos i viatjar a Portugal. Després lluitarem per arribar el més lluny possible”.

Mertens, referència napolitana

“No vaig poder jugar contra ell a l’anada, però si a la pretemporada. És molt ràpid en els primers tres metres, pot moure’s bé al voltant i li agrada córrer per darrere dels defenses i és letal prop de porteria. Va marcar un bon gol en el partit d’anada”.

Referents

“Sempre m’ha agradat veure com jugaven els defenses, perquè encara que no són el focus d’atenció a la televisió jugadors com Laurent Blanc o Gerard Piqué sempre m’han inspirat, una referència per al meu futur”.

Els seus inicis

“Vaig començar a jugar de migcampista, però quan tenia 11 anys vaig fitxar per un club més gran i van veure les meves qualitats com a defensa”.

Davanters d'Europa

"Lewandowski és un davanter molt habilidós i molt bo de cara a porteria i a l’interior de l’àrea. A més, és molt físic i has d’estar molt atent en tot moment perquè et pot marcar la diferència. Lukaku és molt difícil de defensar, perquè és un jugador gran i amb molta força. Prefereixo no estar massa a prop del seu joc per evitar que doni la volta”.

"Rashford és molt ràpid als primers metres i s’ha d’evitar que encari porteria, mentre que Mané i Salah són dos jugadors explosius que es complementen molt bé amb Firmino, ja que crea espais per als altres dos”.

Més notícies aquí