Local

Ampliació del contracte d’Aitor Ariño fins al 2025

L’extrem esquerre blaugrana, que es va formar a les categories inferiors i va debutar amb 17 anys al primer equip, seguirà vinculat al Club durant cinc temporades més

El FC Barcelona i Aitor Ariño, jugador del Barça d’handbol, han arribat a un acord per ampliar el contracte que uneix ambdues parts fins a la temporada 2024/25. El vincle actual amb Ariño era vigent fins a la fi de la temporada 2020/21. L’extrem esquerre, de 27 anys, va debutar amb el primer equip el 6 de febrer del 2010, amb 17, i a poc a poc es va consolidar fins a convertir-se en un jugador fonamental, tant per a Xavi Pascual com per a la selecció espanyola.

Com ell mateix ha reconegut en repetides ocasions, l’any 2019 va ser molt important per a l’Aitor Ariño. La lesió de llarga durada de Casper Mortensen li va permetre fer un pas endavant, i el ‘13’ blaugrana va complir amb bona nota l’exigència de la cantonada del Palau. En la darrera temporada 2019/20, que va ser suspesa abans d’hora a causa del Covid-19, Ariño va disputar 40 partits i va marcar 115 gols. En el partit contra el Fraikin Granollers al Palau Blaugrana, a més, va superar la barrera dels 600 gols a la Lliga Asobal.

Un cop tancat l’acord de renovació, Aitor Ariño ha agraït la confiança del Club, i ha declarat: “El meu desig sempre ha estat quedar-me aquí, al club de la meva vida, el millor club del món”. “Tinc molta il·lusió i moltes ganes per seguir gaudint”, afegeix el ‘13’ del Barça, que ja suma 51 títols des del seu debut amb el primer equip.

Més declaracions d’Aitor Ariño:

“Són somnis que es van complint. A poc a poc, amb treball i sacrifici, hem aconseguit objectius, i estic molt feliç de poder seguir cinc temporades més. Vull fer tota la meva carrera al Barça”.

“No em considero un exemple, però m’agradaria poder treballar amb la base i encoratjar els nens a seguir els meus passos o els que jo he seguit del Vïctor (Tomàs)”.

“Aquesta és la filosofia i l’ADN del Club. És important en totes les seccions treballar amb la base i que els jugadors arribin al primer equip”.

Declaracions de David Barrufet, mànager de la secció:

“Hem renovat l’Aitor principalment perquè s’ho mereix. Ha demostrat que amb la seva feina i esforç està a un grandíssim nivell. No crec que trobem cap extrem de la seva qualitat. També perquè és de la casa, i hem de premiar la gent com ell, que va començar des de petit al Club i ha anat creixent”.

“La seva implicació amb el Barça és total, i com a jugador va creixent cada dia. Ara mateix és un dels millors extrems del món. Estem molt contents que hagi renovat cinc anys més”.

Més notícies aquí