Local

La Minicopa d’handbol a escena

El Barça participarà amb l’equip Cadet A

Divendres, dissabte i diumenge tindrà lloc a Leganés i a Madrid la Minicopa d’handbol de categoria cadet, que es juga de manera paral·lela a la Copa del Rei absoluta. Aquesta serà la segona edició d’aquesta competició, ja que a la Copa Asobal també es va jugar aquesta competició i el Cadet A blaugrana es va proclamar campió.

El format de la Minicopa

Vuit equips dividits en dos grups jugaran la competició. Al Grup A hi ha el Granollers, l'Anaitasuna, i el Conca i Lleó i al Grup B el Barça, el Logronyo, l'Irun i el Benidorm. El format es de lligueta, tots contra tots.

Els primers classificats de cada grup jugaran la final, diumenge a les 16 h, a la Caja Mágica. Segons, tercers i quarts classificats de cada grup jugaran amb l’equip de la mateixa posició de l’altre grup, diumenge al matí a Leganés, per establir la classificació final.

Els partits dels blaugranes

Divendres 6

12.30 h Barça – Zaisa Bidasoa Irun

20 h Gruas González BM Logronyo – Barça

Dissabte 7

13.45 h Barça – Servigroup Benidorm

Diumenge

9.15 h 7è-8è Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

10.30 h 5è-6è Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

12.45 3r-4t Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

16 h Final Caja Mágica (Madrid)

Ajornat el partit del Barça B

El Barça B d’handbol, que juga la Divisió d'Honor Plata, no disputarà aquest cap de setmana el partit contra el Trops Màlaga, a causa de l'ajornament sol·licitat per l’equip local, per les diverses baixes mèdiques que té.

Properament s’establirà una nova data del partit.

Més notícies aquí