Local

L’esprint final comença al Camp Nou

El Barça encara el tram decisiu de la temporada jugant a casa tres dels quatre partits que configuren un mes de març transcendental

Nou punts i uns quarts de final europeus a l’horitzó. El Barça dona el tret de sortida a tres setmanes molt importants en què l’equip continuarà esprement les seves opcions tant a la Lliga com a la Lliga de Campions. Els blaugranes ja tenen els ulls posats en els pròxims quatre partits abans que la competició s’aturi pels compromisos de seleccions a finals de març, quatre cites ineludibles en què els de Quique Setién intentaran recuperar el lideratge a la Lliga i rubricar el passaport per als quarts de final de la Champions. El Barça no estarà sol en aquest inici de l’esprint final. Més aviat al contrari. El Camp Nou tindrà un paper protagonista en aquestes quatre cites, ja que tres d’aquestes se celebraran a l’Estadi i, per tant, l’equip podrà comptar amb l’empenta i el suport de la seva afició.

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara

Primera parada: Reial Societat

El viatge abans d’arribar a l’aturada de seleccions arrencarà aquest dissabte amb el partit davant la Reial Societat. Els donostiarres arribaran al Camp Nou en posicions d’Europa League i amb l’objectiu de trencar una ratxa de 21 derrotes consecutives en Lliga al Camp Nou, un primer repte que els blaugranes intentaran superar per recuperar sensacions després de la derrota al Santiago Bernabéu.

La cita davant els txuriurdins serà la primera oportunitat que tindrà el Barça per retallar punts amb el Reial Madrid al capdavant de la classificació, i l’equip lluitarà per aconseguir-ho en un escenari idíl·lic com el Camp Nou, on l’equip ha sumat aquest curs 37 dels 39 punts possibles a la Lliga.

Visita a Mallorca i retorn a la Champions

Després del partit davant la Reial Societat, els blaugranes visitaran Son Moix per intentar seguir sumant de 3 en 3. Ho faran el dissabte 14 de març, i només quatre dies més tard, el dimecres 18, el Camp Nou es tornarà a vestir de gala per rebre el Nàpols en la tornada dels vuitens de final de la Champions, un cara o creu en què els de Quique Setién parteixen amb un mínim avantatge del partit d’anada a San Paolo (1-1). Les opcions de formar part dels vuit millors equips de la màxima competició continental impliquen aconseguir un bon resultat a casa, i el Barça podrà tornar a comptar amb l’alè de l’afició.

L’última cita abans de l’aturada

El Camp Nou tornarà a ser l’epicentre d’una nova cita que posarà novament a prova el moment de forma dels blaugranes. El Barça rebrà el Leganés el 22 de març en el partit corresponent a la jornada 29 de Lliga. Els madrilenys, penúltims a 5 punts de la salvació, necessiten sumar per agafar aire i sortir de la zona de descens, un al·licient que el conjunt culer haurà de neutralitzar si vol continuar participant en aquesta cursa de fons anomenada Campionat de Lliga.

El calendari és tan complex com trepidant, però els blaugranes l’afrontaran amb una carta guanyadora: el Camp Nou i el seu suport. Comença l’esprint final i l’Estadi ja està preparat per tornar a brillar al costat dels seus jugadors.

Més notícies aquí