Local

Definitis els horaris de la Copa del Rei

El Barça debutarà en els quarts de final el divendres 6 de març a les 20:45 hores contra el Fraikin Granollers, i en cas de classificació jugarà la segona semifinal, també a les 20:45 h

La RFEBM (Real Federación Española de Balonmano) ha fet oficial aquest divendres els horaris de tots els partits de la propera Copa del Rei, que es disputarà a la Caja Mágica de Madrid entre el divendres 6 i el diumenge 8 de març. El Barça, que va quedar emparellat amb el Fraikin Granollers, jugarà l’últim partit dels quarts de final, a les 20:45 hores. Els altres quarts es disputaran a les 12:00h (Bidasoa Irún – BM Benidorm), a les 16:15h (Abanca Ademar León – Logroño La Rioja) i a les 18:30h (Helvetia Anaitasuna – Liberbank Cuenca).

En cas de victòria en el derbi contra el Fraikin Granollers, el Barça disputaria la segona semifinal del dissabte 7 contra el guanyador de l’encreuament entre l’Ademar León i el Logroño La Rioja, que també serà a les 20:45 hores. Si també superen el seu rival en les semifinals, el Barça disputaria la hipotètica final el diumenge 8 a les 18:00 hores.

Tots els partits del Barça en la XLV Copa del Rei es podran seguir en directe al canal Esport3.

Més notícies aquí