Local

10 dies frenètics per al Barça

Els de Pesic disputaran cinc partits en deu dies i tres d’aquests lluny del Palau

El 2020 ha començat de la mateixa manera que va acabar el 2019: sense treva per al Barça de Svetislav Pesic. I és que l’equip blaugrana disputarà un total de cinc partits en deu dies, tres d’Eurolliga i dos de Lliga Endesa. Del 10 al 19 de gener el bàsquet no s’atura. 

Dos partits al Palau

La petita marató començarà al Palau el divendres 10, a les 21 h, contra l’Anadolu Efes, l’actual líder de l’Eurolliga. Els catalans saben què és vèncer el conjunt d’Istanbul –ho van aconseguir en la primera jornada de la competició-, però són conscients de la dificultat d’un partit que pot ser una victòria doble per al futur pròxim. I és que el triomf faria que el Barça tingués l’average assegurat en cas d’empat a victòries al final de la Lliga regular.

La setmana es tancarà, també al Palau, amb la visita del RETAbet Bilbao Basket el diumenge 12, a les 12.30 h. L’equip basc, amb un balanç de 9-7, es juga l’accés a la Copa del Rei de Màlaga en la que serà l’última jornada de la primera volta.

Compra entrades per al Palau Blaugrana
No et perdis els partits que el Barça de bàsquet juga al Palau Blaugrana
AQUÍ

Setmana molt intensa

El dilluns 13 el Barça viatjarà cap a Israel per començar una setmana amb tres partits a domicili. El primer, el dimarts 14, a les 20.05 h, a la pista del Maccabi FOX Tel-Aviv, en un duel entre l’actual tercer i quart classificat de la competició.

Després del partit a Israel els blaugranes marxaran cap a Turquia perquè el dijous 16 jugaran a Istanbul, a la pista del Fenerbahçe. Tot i el seu inici de temporada amb un balanç de 6-11, l’equip d’Obradovic és molt difícil de batre a la seva pista i recentment ha incorporat jugadors com James Nunally o Malcolm Thomas, amb experiència a l’Eurolliga.

Finalment, i previ pas per Barcelona, el Barça jugarà a la pista del Montakit Fuenlabrada el diumenge 19, a les 12.30 h, en un partit que serà el primer de la segona volta a la Lliga Endesa.

Més notícies aquí