Local

SG Flensburg-Handewitt – Barça: Màxima dificultat per defensar el liderat

(19:00h, Esport3) Els blaugranes visiten la pista del campió alemany després de la setmana d’aturada internacional amb l’objectiu de mantenir la primera posició del grup A

El Barça afronta aquest dimecres (19h, Esport3) un dels desplaçaments, a priori, més complicats de la fase de grups de la Liga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual visita la pista del SG Flensburg-Handewitt, l’actual campió de la Bundesliga alemanya. Un rival de màxima dificultat que arriba just després de l’aturada per compromisos de seleccions.

Per aquest motiu Xavi Pascual va concentrar l’equip directament a Flensburg aquest dilluns per preparar amb més temps el partit. Els blaugranes han estudiat el rival i s’han preparat per defensar el liderat del grup A de Champions en una de les pistes de més dificultat de la competició. El Barça ocupa actualment la primera posició de grup, compartida amb el PSG i l’Aalborg, amb 8 punts. Els alemanys, per la seva banda, són cinquens però només amb un punt menys. El Flensburg ha guanyat tres partits (Celje, Elverum i Zagreb), però va empatar a Szeged (24-24) i va caure a Aalborg (31-28) en la darrera jornada.

Un rival incòmode

Abans de concentrar l’equip a Flensburg, Xavi Pascual va destacar la dificultat del partit a la pista alemanya, i va remarcar la complexitat del joc del conjunt germànic: “Defensen amb un 5-1 una mica estrany, que és més un 4-1-1”. A més de ser-ne l’actual campió, el Flensburg és ara mateix el segon classificat de la Bundesliga, on ha guanyat set partits, n’ha empatat un i n’ha perdut dos. A Europa, fins al moment, ha guanyat els dos partits que ha disputat al FLENS Arena (26-19 contra l’Elverum i 20-17 contra el PPD Zagreb).

El partit d’aquest dimecres serà la quarta visita del Barça a Flensburg en tota la història. El primer precedent, en els quarts de final de la temporada 2006/07, va acabar amb derrota culer (31-21), però en les dues visites següents, més recents, el resultat va ser favorable als catalans. El curs 2014/15 el resultat va ser de 33-37, i dos anys després el triomf va ser mínim (27-28).

Xavi Pascual disposa de la plantilla al complet a Flensburg. A banda dels 16 disponibles del primer equip, van viatjar els jugadors del filial Alex Pascual, Mamadou Diocou i Albert Pujol. Amb l’equip també està Casper Mortensen, que afronta la recta final de la seva recuperació.

Més notícies aquí