Local

Griezmann: “Estic molt il·lusionat amb aquest nou repte”

El nou fitxatge blaugrana ha ofert la seva primera roda de premsa com a culer, on ha explicat que “vull ser un jugador important i guanyar els títols que em falten”

“Vinc amb moltes ganes i il·lusió a aquest nou repte”. Així de clar s’ha mostrat Antoine Griezmann en la seva primera roda de premsa com a jugador del FC Barcelona. El nou crac blaugrana ha estat presentat com a nou futbolista culer aquest diumenge, i posteriorment, ha atès els mitjans de comunicació. El francès ha assegurat que: “Vull ser un jugador important en aquest gran Club i intentar guanyar la Lliga, la Champions i la Copa, que és el que em falta al meu palmarès”.

Guanya la samarreta signada per Griezmann, el nou fitxatge del Barça!
L'elàstica del futbolista francès pot ser teva!
SORTEIG!

Acompanyat de la seva família i davant de 123 mitjans acreditats, el nou dorsal ‘17’ barcelonista ha explicat la seva decisió de marxar de l’Atlètic de Madrid i venir al Barça: “Sempre és difícil deixar una casa on estàs còmode, tinc molta admiració i respecte per a l’Atlètic, ho he donat tot del principi fins al final. Però ara vull un nou repte, intentar superar-me i sortir de la zona de confort. Tinc moltes ganes de vestir aquesta samarreta i espero poder parlar al camp”.

 “Messi és una llegenda”

Griezmann també ha parlat del seu nou company d’equip, Leo Messi: “Estic molt content, és una alegria per a mi jugar al seu costat. És el número u, una referència per a tots els futbolistes. A l’NBA és Lebron James i en el futbol és ell, serà una llegenda per als meus fills i per als fills dels meus fills”.

Pel que fa a la posició sobre el terreny de joc, el francès explica: “He treballat per ser un jugador important en qualsevol posició del camp. Per l’esquerra, dreta o per dins, l'únic important és fer-ho bé per ajudar l'equip”. “Puc aportar profunditat, joc de toc, assistències, gols i alegria”, ha afegit.

Bartomeu: "No ha estat fàcil portar Griezmann"

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, també ha valorat el fitxatge, explicant: "És un jugador que feia temps que volíem incorporar a l'equip. No ha estat fàcil, però intentem millorar l'equip cada any i amb el fitxatge de Griezmann l'equip fa un salt important". A més, Bartomeu ha explicat com s'ha fet el pagament del crac francès: "Hem hagut de pagar la clàusula: hem demanat un préstec de 35 milions d'euros a tornar en sis mesos i els altres 85 milions són de factures que estaven pendents de cobrar".

Més notícies aquí