Local

Messi, Coutinho i Arthur, cara a cara en el Superclásico

Tres jugadors del FC Barcelona lluitaran amb les seves respectives seleccions per fer-se un lloc a la final de la Copa Amèrica

Les seleccions d’Argentina i Brasil disputaran la semifinal de la Copa Amèrica, un partit marcat per la presència de jugadors blaugrana en tots dos equips i per la seva històrica rivalitat.

D’una banda, Lionel Messi i la seva selecció arriben a la cita després d’haver acabat segons a la fase de grups i de tombar Veneçuela a la ronda de quarts. Per al combinat ‘albiceleste’ es tracta d’una oportunitat única per classificar-se per a una tercera final de la Copa Amèrica de manera consecutiva. Ara bé: en les dues últimes va caure a la final. L’Argentina no aixeca el títol sud-americà des del 1993.

Messi tindrà al davant dos companys de vestidor: Philippe Coutinho i Arthur. Els dos brasilers, peces clau al seu equip, exerceixen d’amfitrions en un Brasil que va arribar a semifinals després d’eliminar el Paraguai a la tanda de penals i que no guanya la Copa Amèrica des del 2007.

32è Superclásico a la Copa Amèrica


Es tracta del duel més repetit a la història de la Copa Amèrica, en què tots dos combinats han arribat a lluitar 32 vegades en aquesta competició i fins a 105 cops en tota la història de les dues seleccions.

La història juga a favor del Brasil, que ha eliminat el seu etern rival les darreres quatre vegades que s’han enfrontat. A més, el Brasil mai ha perdut com a local contra l’Argentina en partits no amistosos.

Cita imprescindible, per tant, la que es viurà a Belo Horizonte. Passi el que passi, hi haurà presència blaugrana a la gran final de diumenge a Maracanà.

Cal recordar que, a més, un altre blaugrana participarà a les semifinals de la Copa Amèrica. Serà Arturo Vidal, que defensarà els colors de Xile en la segona semi que es jugarà dijous contra el Perú.

Més notícies aquí