Local

L’onze més jove del Barça en els últims 24 anys

Ernesto Valverde ha presentat l’onze titular més jove d’aquesta temporada a la Lliga, amb una mitjana d’edat de 24 anys i 133 dies

Partit especial a El Alcoraz. Tot i que els culers no han aconseguit la victòria davant l'Osca (0-0), el FC Barcelona ha sumat un punt més a la Lliga per intentar apropar-se a la consecució del títol. Un duel que segur que recordaran de manera especial Jean-Clair Todibo i Moussa Wague, que han disputat els primers minuts oficials amb el primer equip, i també Riqui Puig i Jeison Murillo, que han debutat a la Lliga com a culers.

L’onze més jove de la temporada a la Lliga

Però a més, el Barça ha saltat a El Alcoraz amb un onze molt jove: l’equip titular barcelonista davant l'Osca ha presentat una mitjana d’edat de 24 anys i 133 dies. La mitjana més jove de qualsevol equip aquesta temporada en qualsevol equip de la Lliga.

I és que 9 dels 11 titulars a Osca tenen 26 anys o menys: Riqui Puig i Todibo (19 anys), Wague (20), Dembélé i Aleñá (21), Malcom (22), Umtiti (25), Murillo i Ter Stegen (26), Vidal (31) i Prince (32).

L’onze blaugrana més jove des del 1995

A més, des de feia gairebé 24 anys, el conjunt barcelonista no jugava amb una mitjana d’edat tan jove: va ser al camp del Betis, un 7 d’octubre del 1995, on els barcelonistes van vèncer amb contundència per 1-5 amb els joves de ‘la quinta del Mini’ com a protagonistes. Els gols dels jugadors de la Masia Roger Garcia, Albert Celades, Toni Velamazán i Iván de la Peña, juntament amb un de Luis Figo, van donar el triomf aquell dia als culers.

Més notícies aquí