Local

El Reial Madrid, rival a les semifinals de Copa

El FC Barcelona s’enfrontarà al conjunt blanc primer al Camp Nou el 6 de febrer i després al Santiago Bernabéu el dia 27

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a les semifinals de Copa. Serà el Reial Madrid.

L’eliminatòria començarà al Camp Nou el proper dimecres 6 de febrer a les 21h i es resoldrà al Santiago Bernabéu el dia 27 de febrer. El Barça, per tant, jugarà dos Clàssics seguits a Madrid, ja que visitarà el Santiago Bernabéu el 2 de març (20.45 hores) en un duel corresponent a la Lliga. Seran tres Clàssics contra el Reial Madrid en només 25 dies.

L’altra semifinal la disputaran el Reial Betis i el València. La final serà el 25 de maig al Benito Villamarín.

Compra la teva entrada
No et perdis l'anada de semifinals de la Copa del Rei davant el Reial Madrid. Vine i anima des del Camp Nou!
COMPRA ARA

Cal recordar que el FC Barcelona ha tombat la Cultural Leonesa, el Llevant i el Sevilla, després d’una genial remuntada al Camp Nou, en el seu camí a la Copa 2018/19. El conjunt blaugrana cerca el seu cinquè títol de Copa consecutiu, una fita mai assolida fins ara. 

El camí fins a les semifinals del Reial Madrid

El conjunt blanc va eliminar a 1/16 al Melilla amb contundència, amb un clar 0-4 en l'anada i 6-1 en la tornada. En la següent ronda, als vuitens de final, els de Solari es van enfrontar al Leganés, guanyant amb claredat en l'anada al Santiago Bernabéu (3-0), resultat que els va permetre perdre en la tornada a Butarque (1-0). Finalment, en els recents quarts de final, els blancs van eliminar el Girona després de vèncer en l'anada per 4-2 i en la tornada a Montilivi per 1-3.

Els precedents

Aquesta temporada, Barça i Madrid s’han vist les cares a la primera volta de la Lliga, on els barcelonistes van vèncer per un contundent 5-1. Els gols de Luis Suárez (3), Coutinho i Arturo Vidal van donar la victòria als de Valverde, que sota les ordres del tècnic blaugrana, han guanyat els tres partits de Lliga contra els blancs.

Més notícies aquí