Sergio Lozano:

Sergio Lozano: "Toca assumir els errors i seguir endavant"

El capità blaugrana i el tècnic Jesús Velasco han valorat la derrota a la final de la Champions contra el Palma Futsal

Després de caure a la final de la Champions contra el Palma Futsal (1-5), el Barça de futbol sala s'ha quedat a les portes de poder aixecar la cinquena Copa d'Europa en un partit en què ha tingut moltes ocasions, però no les ha pogut aprofitar. Sergio Lozano, capità de l'equip, i Jesús Velasco, entrenador culer, han valorat la dura desfeta dels blaugranes a Armènia.


Lozano: "És una derrota dura, però ens aixecarem"

El madrileny ha assegurat que "és una derrota dura i hem de ser conscients que hem fallat", posant èmfasi a com ha entrat al partit: "No hem entrat com caldria, i malgrat això, ens hem posat per davant. I quan millor estàvem, han remuntat. A la segona part hem tingut moltes ocasions i no les hem aprofitat. S'ho han merescut, se'ls felicita, i toca assumir els errors i seguir endavant", ha assegurat l'ala-tanca.

En aquest sentit, Lozano ha destacat la importància de descansar i afrontar l'últim partit que queda de la Lliga regular així com els play-offs posteriors amb l'objectiu prioritari d'aixecar el títol. D'altra banda, ha volgut agrair el suport de l'afició: "Vull donar-los les gràcies sempre pel suport, sabem que encara que no eren aquí, els hauria agradat ser-hi. Vull dir-los que ens aixecarem i continuarem lluitant plegats".

Velasco: "Hem de canviar el xip i anar per la Lliga per ser a Europa"

D'altra banda, Jesús Velasco s'ha mantingut en la tònica del seu jugador respecte a l'entrada del partit per part del Barça: "Hem entrat molt malament, i en un partit d'aquest tipus, concedir tant al rival, ja comences perdent. Segurament, el resultat al descans era merescut, i tot i això, ens hem posat per davant. Crec que a la segona part hem jugat molt bé i hem generat moltes ocasions, però en un partit d'aquest tipus, si falles tot el que has fallat avui, el normal és que el perdis".

Així, el tècnic blaugrana ha demanat un canvi de xip per posar el focus a la Lliga i poder obtenir un bitllet per a competició europea de la temporada vinent: "Si volem ser a Europa, hem de guanyar la Lliga. Això ho sabem tots. Quan comencem a entrenar, intentarem treure el partit de Còrdova per quedar primers. Hem de canviar el xip, només queda un partit de la Lliga regular. Som un equip competitiu i avui ho hem demostrat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut