La força del Palau, a prova

La força del Palau, a prova

El temple culer serà clau pel desenllaç del cinquè partit dels play-offs d'Eurolliga entre Barça i Olympiacos

La màgia del Palau haurà de sortir a escena aquest dimecres. Barça i Olympiacos es veuran les cares en el cinquè partit de la sèrie dels quarts de final de l'Eurolliga per a un lloc a la Final Four de Berlín (21.00, Vamos). Els blaugranes tindran l'avantatge del factor pista, o més ben dit, el factor Palau. El temple culer serà l'escenari ideal per a una nit màgica i per assolir, per fi, el bitllet per poder estar entre els quatre millors equips d'Europa.

FCBBasket_Olimpiacos_2-052

El Palau, un fortí a Europa aquesta temporada

Els precedents per fer-ho, durant tota la temporada regular, no poden ser millors. El Palau Blaugrana ha estat un fortí aquest curs a l'Eurolliga, havent assolit 15 victòries en els 17 partits disputats a casa. Aquestes xifres han certificat aquesta fase regular com la millor de la història com a locals en l'era Eurolliga, d'ençà del canvi de format la campanya 2016/17.

Tot i això, en aquests play-offs, Olympiacos va ser capaç de guanyar el primer partit al Palau i va prendre el factor pista, malgrat que el Barça el va poder recuperar amb una gran victòria a Atenes en el tercer. Obviant el quart enfrontament, on els grecs van ser clarament superiors, tots els duels han estat molt disputats. Per tant, el temple culer serà clau per donar l'última empenta als seus jugadors i obtenir el pas a la quarta Final Four consecutiva i la 18a en total de l'entitat.

D'altra banda, la història també hauria d'estar al costat dels de Roger Grimau, ja que cap equip ha pogut aconseguir la victòria fora de casa en un cinquè partit. Des del canvi de format a la màxima competició continental, la temporada 2008/09, el Barça ha viscut sis vegades la disputa d'un cinquè enfrontament, amb quatre d'aquests duels jugant-se al Palau, i els blaugranes han assolit en cada ocasió el bitllet a la Final Four a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut