Madrid Chamberí – CV Barça (2-3): Campiones i a primera

Madrid Chamberí – CV Barça (2-3): Campiones i a primera

Les blaugranes tanquen un cap de setmana perfecte a Cartagena aconseguint l’ascens i el títol de lliga

A l’últim set i amb una final  molt igualada, el CV Barça s’ha emportat la final de Cartagena al imposar-se per 2-3 al Madrid Chamberí. Les blaugranes tanquen així una fase final perfecte i assoleixen l’ascens a la Lliga Iberdrola.

Una Fase Final excel·lent

El vòlei femení blaugrana va arribar a la Fase Final de Cartagena després d’acabar en primera posició la fase regular. A la ciutat murciana, les blaugranes van signar una fase de grups impecable, enduent-se els dos partits davant el Zalaeta i el FC Cartagena Algar Surmenor per 3-1. A la semifinal, l’equip va mantenir el ritme i es va imposar al CVS U Energía Sóller també per 3-1, assolint així la final i alhora l’ascens directe a Lliga Iberdrola.

Campiones de la Superlliga Femenina 2

Amb l’ascens assegurat amb la plaça a la final, les blaugranes només tenien que lluitar pel campionat.

El partit no podia començar millor per a les jugadores d’Adrián Fiorenza, 22-25 i primer set de la final. Però l’igualtat del primer període s’ha mantingut durant tot el duel. El segon ha estat per les madrilenyes, i el tercer novament per les blaugranes. En el quart període, el Madrid Chamberí ha aconseguit forçar el cinquè set per desempatar la final.

Amb 13-15 per les blaugranes, l’equip s’ha endut el títol de la Superlliga Femenina 2 per segon any consecutiu, en una fase final per emmarcar on Elia Rodríguez ha estat anomenada MVP del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut