Barça - Unicaja: Derrota ajustada al Palau (91-92)
Ofert per

Els blaugranes han perdut contra el segon classificat de la Lliga Endesa en un partit molt igualat que s'ha decidit en els instants finals

Derrota al Palau. El Barça ha caigut contra l'Unicaja en un partit molt disputat i que s'ha decidit en els segons finals (91-92). Malgrat que els blaugranes han arrancat bé, els andalusos han sabut reaccionar i la balança ha acabat decantant-se a favor seu. El pròxim i últim partit de la temporada regular de la Lliga Endesa serà el diumenge 12 de maig contra el Bilbao Basket a domicili (18.30 hores).

L'inici és blaugrana

El FC Barcelona ha sortit a la pista del Palau Blaugrana amb la intenció de manar des del principi i així ho ha fet. Un parcial de sortida de 15-2, amb l'anotació capitalitzada per Jabari Parker i Darío Brizuela, ha catapultat els blaugranes en el marcador. Tot i que l'Unicaja ha reaccionat i ha pogut retallar l'avantatge culer fins als cinc punts, quatre tirs lliures consecutius de Ricky Rubio ha permès tancar els primers 10 minuts amb una renda de 7 unitats (27-20).

L'Unicaja s'apropa...

El segon període ha viscut un intercanvi de cops entre ambdós bàndols. Malgrat que els de Roger Grimau han volgut mantenir la distància en l'electrònic, els andalusos han fet valdre el seu encert, han equilibrat el matx i s'han arribat a col·locar per davant. A partir d'aquí, Ricky Rubio ha agafat les regnes en atac i quatre punts i una assistència que ha conduït a un 2+1 de Jan Vesely han donat els tres punts d'avantatge al Barça al descans (47-44).

_SGB2495

... i ho capgira

A la represa, la igualtat del segon quart s'ha tornat a viure en el tercer. Dos triples pràcticament seguits de Darío Brizuela i un de Ricky Rubio han donat ales als blaugranes, però els visitants han respost de la mateixa manera per no deixar escapar als barcelonins en el marcador i, a un minut del final, han capgirat el lluminós per encarar el darrer capítol amb un avantatge d'un sol punt (66-67).

L'últim episodi entre el segon i el tercer classificat ha viscut un constant canvi en l'electrònic, i quan semblava que l'Unicaja volia trencar definitivament el partit, l'encert des del triple ha sigut crucial per al Barça per mantenir-se en el partit... i tornar a liderar. Tanmateix, en el ball de cistelles dels minuts finals, una safata de Kendrick Perry a vuit segons del final ha acabat decantat l'enfrontament a favor dels andalusos (91-92).