Cangas-Barça: Triomf abans de l'aturada (24-45)

Els blaugranes han derrotat al conjunt gallec amb un Hampus Wanne imperial amb 13 dianes (FOTO: Raúl Fonseca)

Una nova victòria. El FC Barcelona ha guanyat al Frigoríficos del Morrazo (24-45) i arriben a l'aturada de seleccions amb les millors sensacions possibles. Els blaugranes han estat molt superiors al conjunt gallec i s'han apuntat la 27a victòria en la competició domèstica. Els jugadors més destacats han estat Hampus Wanne amb 13 gols i Aleix Gómez amb 8.

Domini total

El duel al Pavelló Municipal de O Gatañal ha començat amb domini blaugrana. Amb la qualitat ofensiva de sempre i ben actius en defensa, els de Carlos Ortega s'han sobreposat al combinat gallec i a l'equador de la primera meitat el resultat ja era de 6-12.

N'Guessan i Wanne han estat els encarregats de marcar el ritme anotador amb 4 i 7 gols respectivament. A la festa se li ha sumat Richardson amb tres gols al tram final de la primera meitat. 12-23 al descans per començar a encarar la 27a victòria en la Lliga regular.

Un huracà blaugrana

A la segona meitat, l'empenta blaugrana ha anat a més. Els barcelonins han neutralitzat el joc local que només han anotat dos gols en els primers 10 minuts de la segona meitat. Mentrestant el Barça ha anat fent feina i al minut 45 el resultat ja era de 16-36. Amb la comoditat que donava el resultat Carlos Ortega ha aprofitat per moure la banqueta i donar minuts al més joves. Finalment, 24-45 en el marcador final.

CANGAS, 24
BARÇA, 45

Cangas: Moisés Simes, Brais González, Da Cruz, Thymann, Quintas, Gayo, Toth, Abdelsadek, Azurmendi, Fodorean, Dorado, Santi lópez, Varela, Juan Rodríguez.

Barça: Nielsen, Aleix, D. Cikusa, J. Rodríguez, Petrus, N'Guessan i Wanne - set inicial - Blaz Janc, Petrus, Oscar Grau, Langaro, Richardson, P. Cikusa.

Parcials: 2-4,3-6,6-12,8-16,11-17,12-23 // 13-29, 14-34, 15-36, 18-39, 21-42, 24-45.

Àrbitres: Andrés Rosendo López i José Carlos Friera Cavada