A Granada, la primera oportunitat de ser campiones de Lliga

A Granada, la primera oportunitat de ser campiones de Lliga

Les de Giráldez guanyaran la Lliga si vencen a al Nuevo Los Cármenes (dissabte, 20.30h)

El Barça visita aquest dissabte, a les 20.30h i en directe per DAZN, el Granada CF en la que serà la 26a jornada de la Lliga F. Les blaugranes tenen el primer ‘match-ball’ per proclamar-se campiones: una victòria de l’equip al Nuevo Los Cármenes, sense dependre de cap resultat de tercers, certificaria el títol de Lliga per a les de Giráldez.

El rival

Es troba en la lluita per a la salvació, tot i que en les últimes setmanes ha sortit de les posicions de descens gràcies a les tres victòries aconseguides en els últims cinc partits disputats. Actualment té un total de 24 punts, quatre per sobre del descens, que el marca el Llevant Les Planes. L’equip que dirigeix el català Roger Lamesa té en Lauri, C. Suárez i L. Pérez les seves màximes golejadores amb cinc i quatre gols respectivament. 

El Barça

Té una renda de 12 punts a la Lliga, amb 15 per disputar-se, que li permeten poder ser campió a Granada gràcies al ‘goal-average’ particular amb el Reial Madrid. El tècnic Jonatan Giráldez convocarà per al partit a totes les jugadores disponibles en un partit a Granada en què l’equip viatjarà el mateix dissabte a primera hora del matí. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut