O Parrulo Ferrol – Barça Atlètic (2-3): El Barça Atlètic segueix sent de segona!

O Parrulo Ferrol – Barça Atlètic (2-3): El Barça Atlètic segueix sent de segona!

Els de Sergi Altisent guanyen a Galícia i s’asseguren matemàticament la salvació a falta d’una jornada per finalitzar el campionat

El Barça Atlètic de Futbol Sala assoleix la permanència després de vèncer 2-3 a l’O Parrulo Ferrol en la penúltima jornada de Lliga. El filial blaugrana tanca una temporada marcada per les baixes de jugadors que han ajudat el primer equip, però amb la seguretat que han viscut un any de gran aprenentatge. 

A O Parrulo els blaugranes es van avançar al minut vuit de partit i van arribar amb avantatge al descans. A la represa les coses no podien començar millor per a l’equip de Sergi Altisent, que veia com Harrisson feia el segon als tres minuts. Domingos retallava distàncies just després però Puigvert al minut 27 tornava a posar dos gols de renda per al filial barcelonista, que estava decidit a tancar la permanència. Domingos novament pressionava el marcador per als locals, però finalment el Barça Atlètic va aconseguir els tres punts i va assegurar ser un any més equip de Segona Divisió.

Final de temporada impecable

Els de Sergi Altisent han protagonitzat un tram final de temporada excel·lent, on han sumat quatre empats i tres victòries en els últims vuit partits que han permès a l’equip assolir el gran objectiu de la salvació.

El filial barcelonista ha sabut canviar la mentalitat guanyant rivals com l'Antequera quan anava líder, el Colo Colo, que es troba en posicions de Play-off i a O Parrulo Ferrol, on l’equip ha viatjat amb set baixes entre jugadors lesionats i amb el primer equip.

Han aparegut quan més els necessitaven

La temporada ha estat sens dubte marcada per l’ajuda dels jugadors del filial al primer equip. Amb les lesions de l’equip de Jesús Velasco, els jugadors del filial han ajudat i de valent a mantenir els bons resultats de la primera plantilla tenint un paper destacat.

Fins a dotze jugadors del filial han disputat minuts aquesta temporada al primer equip: Touré, Kokoro, Harrisson, Tapias, Aniol, Pol Cano, Nico, Muinelo, Puigvert, Roger García i els porters Pau López i Martí Antolin han ajudat Jesús Velasco quan els ha necessitat durant les diferents competicions.

L’equip tanca el campionat aquest dissabte 11 de maig (18.00 h) davant el CD Melistar FS, en l’últim partit dels blaugranes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La base celebra tres títols de Lliga

L’Infantil s’ha proclamat campió de Lliga aquest cap de setmana després de guanyar 0-9 a Manlleu. Amb el triomf, els jugadors d’Arnau Vallverdú i Pablo A. Strauss sumen 78 punts, a quatre d’Industrias Santa Coloma i s’asseguren matemàticament el títol de Lliga quan falta tan sols una jornada per finalitzar el campionat.

El de l’Infantil se suma als títols ja aconseguits del Cadet i l’Aleví i demostra el gran moment de forma del futbol sala formatiu blaugrana. Enhorabona, campions!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut