Cangas-Barça: canvi de xip abans de l'aturada

Cangas-Barça: canvi de xip abans de l'aturada

Els blaugranes visiten (dg, 18.30h) la pista del Frigoríficos del Morrazo

Toca un canvi de xip. Encara amb la classificació per a l'EHF Final4 a la retina, el Barça té una nova prova a la Lliga Plenitude. I no és gens fàcil. Els blaugranes visiten diumenge (18.30h, LaLiga+) el Frigoríficos del Morrazo. Amb la permanència en joc per als gallecs, O Gatañal serà una olla a pressió.

El Frigoríficos del Morrazo és ara mateix catorzè a la classificació, en posició de promoció de descens, però està en una ratxa impressionant i a només un punt de la zona de permanència.

El conjunt de Nacho Moyano ha sumat 10 dels últims 12 punts en joc i no perd a la seva pista, coneguda pel seu ambient ensordidor, des del mes de novembre, quan va caure davant del Bidasoa Irun.

Els gallecs, que acostumen a jugar a marcadors alts, compten amb les principals amenaces ofensives de Mario Dorado, Jenilson Varela i Brais González.

Per la seva banda, el Barça aterrarà a Cangas com a campió de Lliga i classificat per a la final a quatre de la Champions però amb l'ambició intacta. L'esforç de diumenge serà l'últim abans d'afrontar una aturada de seleccions classificatòria per al Mundial del 2025.

Els joves, protagonistes

L'entrenador blaugrana, Carlos Ortega, ha donat protagonisme als joves en la convocatòria. Amb les baixes ja sabudes de Pol Valera, Domen Makuc i Jaime Gallego, Ortega dona descans a Dika Mem i a Jonathan Carlsbogard. En el seu lloc entraran, a més de Petar Cikusa, Djordje Cikusa i Òscar Grau per completar una llista de 15 homes.

"La del Cangas és una pista molt complicada. Ells estan molt bé i s'ho juguen tot. Tots els equips que van allà pateixen amb aquesta afició, que pressiona fins al final. Intentarem sortir-nos-en i demostrar fins al final que volem guanyar sempre", analitza Petar Cikusa a la prèvia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut