Títols de Lliga per a l’Infantil A i el Sub12 B

Títols de Lliga per a l’Infantil A i el Sub12 B

Els infantils han superat el Mercantil a domicili (0-3) i són campions de la Divisió d’Honor, mentre que els alevins es van assegurar el títol en vèncer el Martorell (8-2)

El Futbol Formatiu del FC Barcelona ha sumat dos títols més de Lliga aquest cap de setmana gràcies a l’Infantil A i el Sub-12 B. Aquests títols se sumen als aconseguits en les darreres setmanes pel Cadet A, el Cadet B, el Sub-11 A, el Sub-11 B, el Sub-10 A, el Sub-9 A i el Sub-9 B.

L’Infantil A, dirigit per Pere Olivé i Enric Daví, s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor de la categoria aquest diumenge, en superar a domicili el Mercantil per 0-3, amb dos gols d’Artem Rybak i una diana de Marc Armada. Amb aquesta victòria, i a falta de dues jornades, els blaugrana sumen 77 punts, vuit més que l’Espanyol, que és segon amb 69.

En una temporada de progressió i millora col·lectiva, l’Infantil A ha anat de menys a més per acabar sumant el títol amb un balanç fins al moment de 25 victòries, dos empats i només una derrota, amb 105 gols a favor i 17 en contra.

Títol del Sub-12 B

En la jornada del dissabte el Sub-12 B va sumar un títol més de Lliga al Futbol 7 blaugrana. L’equip entrenat per Iban Tey i Sergi Borrallo es va assegurar matemàticament el títol de lliga del Grup 1 de la 1a Divisió Aleví S12 després de guanyar el CF Martorell (8-2) en la jornada 27 del campionat.  

Quan falten tres partits per disputar-se (nou punts), els blaugrana són primers amb 81 punts, 12 més que els segons classificats, el FC Santboià, i tanquen així un gran campionat. El conjunt culer rep el fruit de tota la temporada treballant amb dedicació, constància i talent, sumant les 27 victòries fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut