Barça Atlètic – SD Tarazona: Oportunitat per fer un pas més

Barça Atlètic – SD Tarazona: Oportunitat per fer un pas més

[18:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana rep el conjunt aragonès amb l’objectiu de certificar de manera matemàtica la classificació per al Play-off d’ascens

Recta final de la temporada a la Primera Federació. El Barça Atlètic rep aquest dissabte la SD Tarazona a l’Estadi Johan Cruyff amb l’oportunitat de certificar de manera matemàtica la presència als Play-off d’ascens a la Segona Divisió (18:00 hores, FEF TV). Per fer-ho, el conjunt que dirigeix Rafa Márquez haurà de sumar els tres punts i d’aquesta manera, s’assegurà una plaça per la disputar de la promoció d’ascens. 

Els blaugranes arriben al partit amb bona moral després d’aconseguir en la jornada passada una victòria de prestigi a El Toralín per 1-3 i en una segona volta on l’equip ha guanyat 11 partits dels últims 15. El rival, però, d’aquest dissabte no serà gens fàcil. I és que la SD Tarazona està immers en la lluita per evitar el descens. Actualment, ocupa la 12a plaça, amb 40 punts, i a tres punts del CE Sabadell que marca el descens, però arriba al partit en un bon estat de forma després d’haver guanyat quatre dels últims sis partits, en els quals només ha encaixat un gol.

Declaracions prèvies

“Serà dur perquè és un equip que no encaixa gols i haurem de posar tot el nostre esforç per superar-los”. Son paraules del tècnic, Rafa Márquez, als mitjans del Club en la prèvia del duel.

La convocatòria

Per aquest partit, el tècnic blaugrana que no pot comptar encara amb els lesionats Trilli, Mbacke, Alarcón, Percan, Aleix Garrido i Iker Goujon, ha convocats als següents 21 jugadors:

Astralaga, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Casadó, Moha M., Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Pau Prim, Bernal, Marc Guiu, Dani R., Olmedo i Guillermo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut