La final de la Champions també es viu al Palau

La final de la Champions també es viu al Palau

Un cop acabi el Barça - Dreamland Gran Canària d'ACB es projectarà la segona meitat de la final de la UEFA Futsal Champions League d'Erevan a través del vídeomarcador

El Barça de futbol sala jugarà la final de la UEFA Futsal Champions League aquest proper diumenge, al Demirchyan Arena d'Erevan (18h hora de Barcelona), contra el Palma Futsal. Un nou títol europeu en joc que els de Jesús Velasco voldran guanyar per dedicar a tota l'afició. 

202404_Final_Four_Futsal_XXSS_PALMA_16_9_01_CAT

Més encara perquè la connexió Barcelona - Armènia estarà més viva que mai en aquesta final. I és que, un cop finalitzi el partit de bàsquet que es juga al Palau Blaugrana entre el Barça i el Dreamland Gran Canària (17.00 hores), es començarà a projectar el partit de Champions a través del vídeomarcador. 

D'aquesta manera, en acabar, tots els aficionats que s'acostin al Palau per animar a l'equip de Roger Grimau en el seu partit de Lliga també podran gaudir de la final de la Champions de futbol sala en companyia d'altres culers. Una gran festa que s'espera tancar amb la cinquena Champions de la secció i una celebració conjunta a les grades del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut