Girona - FC Barcelona: Una final per a la segona plaça

Girona - FC Barcelona: Una final per a la segona plaça

Els blaugranes buscaran assaltar el fortí de Montilivi per consolidar la segona posició a la Lliga

Partit d'alt voltatge. El FC Barcelona visita Montilivi aquest dissabte per enfrontar-se al Girona amb l'objectiu d'aconseguir tres punts molt necessaris de cara a consolidar la segona posició a la Lliga i poder jugar la Supercopa d'Espanya la temporada que ve (18.30 hores, DAZN). Tenint en compte que la primera posició ja es troba molt lluny, el rival directe dels blaugranes per encarar aquest tram final del curs són precisament els gironins, l'equip revelació aquesta temporada.

Amb el Barça ocupant actualment aquesta plaça, el Girona es troba a només dos punts dels de Xavi Hernández i té un objectiu entre cella i cella: assolir per primera vegada una competició europea i, de retruc, la més gran de totes: una plaça a la Lliga de Campions.

Montilivi, un camp molt complicat

Obtenir els tres punts a Montilivi serà una tasca molt complicada, i és que el feu gironí és un autèntic fortí. El Girona ha disputat 16 partits a casa a la Lliga i n'ha guanyat 13, havent perdut només contra el Reial Madrid, mentre que va empatar amb l'Athletic Club i la Reial Societat. En contraposició, el Barça és un gran rival fora de casa, ja que els culers només han perdut un partit lluny de Montjuïc de 16 disputats.

Els de Xavi Hernández, a més buscaran l'oportunitat de venjar-se. En el partit de la primera volta, disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, els gironins van ser capaços d'assaltar la muntanya màgica i es van emportar els tres punts en un partit amb molts gols i ocasions (2-4). Per tant, una gran victòria a Montilivi també seria clau en la qüestió de l'average, en el cas que els dos equips acabessin empatats a final de temporada i es disputessin la segona plaça que dona dret a la Supercopa de l'any vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut