Barça - Sporting: Som a la final de la Champions! (5-4)

Barça - Sporting: Som a la final de la Champions! (5-4)

En un partit d'altura i molt equilibrat, un gol de Matheus a nou minuts per al final decideix que els de Jesús Velasco juguin la final de la Champions contra Palma Futsal

El Barça de futbol sala jugarà la final de la Champions. I ho farà després de derrotar Sporting, en un partit elèctric i molt emocionant, que ha decidit un gol de Matheus a nou minuts per al final. Un enfrontament en què l'intercanvi de cops ha estat la tònica i que permet al Barça disputar la final a la recerca de la cinquena Copa d'Europa de la secció. El Palma Futsal serà el rival, que ha derrotat Benfica als penals. Els altres gols dels culers els han fet Rafa Félix, en pròpia després d'un xut de Touré, Adolfo, Antonio i Catela. 

 

Intercanvi de cops

No han començat bé les coses per al Barça, que ha vist com un xutàs de primeres de volea de Tomás Paçó ha avançat l'Sporting en l'inici de partit, en una rematada impossible d'aturar (0-1, min 1). A més Dídac, impecable, ha evitat que els portuguesos fessin el segon. Això ha ajudat a la reacció del Barça, que ha estat contundent, perquè al minut 9 ha pogut remuntar. Primer amb un xut de Touré que Rafa Félix s'ha acabat enviant al fons de la seva pròpia porteria (1-1, min 9). Posteriorment, amb un gol d'Adolfo que ha rematat des del segon pal (2-1, min 9).  

A partir d'aquí, els dos equips han tingut oportunitats per avançar-se, la més clara un doble penal de Catela que s'ha topat contra el pal (min 16), però finalment ha estat l'Sporting qui ha colpejat. I ho ha fet de la mateixa manera que ho havia fet el Barça, perquè l'equip portuguès ha remuntat amb dos gols molt seguits, el primer després d'una rematada de Zicky Té en una jugada ràpida (2-2, min 17) i el segon en un penal de Dídac sobre el mateix Zicky que Hugo Neves ha transformat en el rebuig (2-3, min 18). Marcador que no ha estat definitiu, ja que Antonio, amb un bon xut que s'ha colat al fons de la porteria de Rafagnin, ha fet l'empat que, ara sí, ha marcat el pas pels vestidors (3-3, min 19). 

Mateix guió

No han trigat molt en arribar els gols després del pas pels vestidors. L'autor, un Catela que s'ha tret l'espina del doble penal fallat amb un bon Catelazo que ha tornat a posar el Barça per davant (4-3, min 21). Tatinho, malgrat tot, i després de dues aturades molt clares de Dídac, ha tornat a equilibrar el marcador d'un partit molt equilibrat i sense treva (4-4, min 24). Les intervencions de Dídac Plana, decidiu, han estat determinants i han permès que un golàs de Matheus espectacular, d'absoluta màgia, posés el Barça per davant per enèsima vegada (5-4, min 31). 

Ja de forma definitiva, perquè Sporting ho ha intentat però no ha pogut batre el porter català i la defensa dels de Velasco. Aquest diumenge, a partir de les 18h (hora de Barcelona). 

2024-05-03_FCBFUTSALvsSPORTING_SEMIFINALF4_157

LA FITXA

BARÇA, 5

SPORTING CP, 4

Barça: Dídac, Adolfo, Pito, Catela, Erick -cinc inicial- Matheus, André Coelho, Antonio, Lozano, Ferrao, Touré, Kokoro. 

Sporting: Rafagnin, Tomás Paçó, Zicky, Merlim, Taynan -cinc inicial- Tatinho, Diogo Santos, Hugo Neves, Wesley França, João Matos, Pauleta, Rafa Félix, Pany Varela. 

Gols: 0-1, Tomás Paçó (min 1). 1-1, Rafa Félix, en pròpia (min 9). 2-1, Adolfo (min 9). 2-2, Zicky Té (min 17), 2-3, Hugo Neves, de penal (min 18). 3-3, Antonio (min 19). 4-3, Catela (min 21). 4-4, Tatinho (min 24). 5-4, Matheus (min 31). 

Àrbitres: Dejan Veselič, Damian Grabowski. Groga a Erick, del Barça, i a Tomás Paçó i Taynan, d'Sporting.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut