Girona - FC Barcelona: Derrota a Montilivi (4-2)

Els culers s'han ensorrat en la segona part després de controlar el marcador i el signe del matx i, d'aquesta manera, han perdut la segona plaça

Derrota a Montilivi. El FC Barcelona ha caigut derrotat contra el Girona (4-2) i, d'aquesta manera, li ha arravatat la segona plaça de la Lliga, i el Madrid s'ha proclamat campió. En un partit que s'ha presentat molt atractiu i amb gols, els culers s'han apoderat del signe del matx amb les dianes de Christensen i Lewandowski. Ara bé, els barcelonistes no han sabut treure rèdit a la superioritat en el marcador i en el joc i els gironins han revertit el marcador amb deu minuts dolorosos.

Els gols enlluernen el marcador

Vibrant. Així s'ha presentat i s'ha desenvolupat el derbi a Montilivi. S'ha fet palès la fam victoriosa d'ambdós conjunts. Perquè en quatre minuts el lluminós ha indicat empat a u. Qui ha parpellejat s'ho ha perdut. Christensen, que darrerament marca en totes i cada una de les cites importants, ha obert l'energia realitzadora amb un control al pit i posterior volea. Sensacional. Lamine Yamal ha estat l'encarregat d'assistir al danès, que ha celebrat la seva tercera diana de la temporada. Ha estat una festivitat efímera, ja que en la següent jugada Dovbyk ha empatat.

Els gols s'han calmat, però el ritme del duel ha continuat elèctric. Blanc-i-vermells i barcelonistes s'han intercanviat sacsejades de les estadístiques ofensives. El FC Barcelona, però ha estat qui més punts, com si es tractés d'un combat de boxa, ha sumat per alterar el lluminós. Sergi Roberto, Christensen, Gündoğan i el desequilibri de Lamine Yamal han posat setge a la porteria gironina en el context del control barcelonsita.

Lewy respon a Dovbyk

Precisament, les trapelleries del 27 han donat el que realment val al futbol, el gol. El talent de La Masia ha forçat un penal, després que Hernández Hernández ho revisés al VAR, perquè Lewandowski donés, de nou, avantatge al Barça. El polonès continua tenint entre cella i cella la carrera per al Pitxitxi; ja n'acumula 17 a la Lliga. I és que aquest Girona - FC Barcelona no només ha estat una lluita per a la segona plaça de la Lliga, sinó també pel màxim artiller. El culer ha tornat a deixar les tres dianes de distància amb el primer classificat, el gironí. Sens dubte que Girona com a ciutat de tradició culinària ha tingut una primera part de bon gust.

Els gironins capgiren la superioritat culer

Lamine Yamal ha estat l'autor de les delicatessen blaugranes a la represa. Un contrapunt a les ganes de domini del conjunt de Míchel. Les possessions llargues i la pressió alta han apagat l'ímpetu dels locals. Amb un guió una mica més pausat, els de Xavi Hernández han volgut posar més terra pel mig portant la batuta absoluta. Cancelo i Gündoğan s'han apuntat les aproximacions.

En dues accions esporàdiques el Girona ha capgirat el marcador i l'ànim de la tarda. Portu i Miguel Gutiérrez han penalitzat les errades del Barça per posar el 2-2 i el 3-2, respectivament. Amb només dos minuts, els locals s'han apoderat del signe del matx i han fet més gran la ferida amb una nova diana de Portu. I és que han estat 10 minuts tràgics per al Barça, que ha passat de la superioritat al 4-2 (min 74). Quedava temps, però el FC Barcelona s'ha mostrat incapaç de mostrar arguments per evitar el campionat del Madrid i que el Girona li prengués la segona plaça. Ara els de Míchel es troben un punt per sobre quan resten quatre jornades de Lliga.