Cinquena Lliga consecutiva per al Barça

Cinquena Lliga consecutiva per al Barça

Amb el triomf contra el Granada, les de Jonatan Giráldez es converteixen en l'únic equip que ha aconseguit aixecar cinc cops consecutius aquest títol

Història viva del futbol femení. El Barça ha aconseguit imposar-se al Granada i ja és campió de Lliga de manera matemàtica. Les jugadores blaugranes sumen el novè títol domèstic, el cinquè assolit de manera consecutiva i el tercer a l'era Jonatan Giráldez, que deixarà el Club a final de temporada.

Amb 25 victòries i un únic empat, les jugadores del Barça aconsegueixen, novament, aixecar la Lliga de manera impecable. És la primera vegada a la història del futbol femení espanyol que un equip assoleix cinc títols de Lliga de manera consecutiva, superant precisament el rècord culer de quatre seguides, assolit del 2011 al 2015.

Cinquena Lliga consecutiva per al Barça.

Triplet a la vista?

Amb la Lliga a la butxaca, el FC Barcelona té ara l'opció de signar el triplet. Ho intentarà assolir durant el mes de maig. El dia 18 s'enfronta a la Reial Societat a la final de la Copa de la Reina, mentre que el dia 25 es veu les cares amb l'Olympique de Lió en la gran final de Champions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut