Touré, renovat fins al 2025 i amb fitxa del primer equip

Touré, renovat fins al 2025 i amb fitxa del primer equip

El francès s’ha guanyat el lloc i la continuïtat amb el seu rendiment en la seva segona temporada al Club

Mamadou Touré, que té 22 anys i en farà 23 el proper mes de setembre, renova amb el Barça fins al 2025 i tindrà fitxa del primer equip. L’internacional absolut francès firma amb el Club per una temporada més una segona d’opcional condicionada al seu rendiment.

El francès va arribar al Barça Atlètic l’estiu del 2022 procedent de l’ACCS francès, on van coincidir amb Velasco. Touré venia del món del futbol i es va formar en el món del futsal als equips inferiors de l’ACCS, on va anar progressant com a jugador fins a debutar amb el primer equip. Al Barça arriba per jugar al filial, però de seguida fa el salt i debuta amb els grans a Tudela ja en la seva primera temporada al Club, concretament el 2 de febrer del 2023.

Des d’aquesta temporada 2023/24 ja s’ha integrat plenament en la dinàmica del primer equip i ha explotat esportivament parlant, oferint un gran rendiment en els moments clau de la temporada com la Ronda Elit i la Copa d’Espanya. De Touré en destaca el seu físic portentós, la seva velocitat, potència i domini de la pilota, i també té arribada, com així ho demostren els 5 gols que ha fet aquesta temporada.

Torras l’avala

“El cas de Touré és un clar exemple del que ens agradaria i del que volem, que els jugadors del filial que s’ho guanyen a la pista puguin pujar al primer equip i ell ha aprofitat la seva oportunitat i té el que es mereix”, diu Torras, que creu que Touré “és un jugador especial perquè combina tècnica i físic”. 

“Per a mi és un somni pujar al primer equip del Barça, des de que vaig arribar al Barça que aquest ha sigut el meu objectiu i he treballat dur per aconseguir-ho”, explica Touré, que destaca la bona acollida per part dels cracks del primer equip. “M’ho han posat sempre molt fàcil dintre i fora de la pista i m’han fet sentir un més i per això els estic molt agraït”, diu el francès després de signar al seva renovació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut