Barça-PSG: dia gran de Palau per a assegurar la classificació

Els blaugranes (dj, 20.45h) sortiran a pista sense pensar en la renda

El Barça està a 60 minuts de classificar-se per a la final a quatre de la Machineseeker EHF Champions League. Però en un partit poden passar moltes coses. És per això que els blaugranes sortiran aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn) a totes contra el PSG en la tornada de quarts, tot i tenir una renda de 8 gols llaurada a París (22-30). Colònia espera al vencedor.

El Palau presentarà una entrada espectacular, amb només unes poques localitats (de visibilitat reduïda) encara a la venda.

I és que l’equip de Carlos Ortega va demostrar a París que vol ser a la final a quatre de la Champions per sisena ocasió consecutiva. Els blaugranes van fer una segona part espectacular i van portar una renda de 8 gols (22-30) per al partit d’aquest dijous.

El PSG compta amb amenaces molt importants que poden rellançar les seves opcions de classificació. Al partit d’anada van destacar especialment el porter Andreas Palicka i els jugadors Steins, Tonessen i Syprzak. I, per descomptat, amb Nikola Karabatic, qui jugarà dijous el seu últim partit al Palau Blaugrana i, de fet, es podria acomiadar definitivament de la Champions.

Ortega, que compta amb les baixes de Domen Makuc i Jaime Gallego, repeteix convocatòria respecte a l’anada i ha citat als 15 jugadors disponibles del primer equip i al jove del filial Petar Cikusa.

El pivot Luís Frade, clau en el partit a París i escollit en el millor 7 europeu de la setmana, deixa clar a la prèvia com afronta l’equip el partit: “Hem entrenat com si haguéssim d’aixecar sis gols, no comptant que tenim una renda favorable de vuit”.

Només 60 minuts separen el Barça de Colònia. És l’hora del Palau.