Cinc partits per tancar la temporada

Cinc partits per tancar la temporada

El FC Barcelona disputarà al maig els cinc últims compromisos de Lliga, dos a casa i tres com a visitant

Sembla mentida, però la temporada ja encara la seva recta final. El Barça hi arriba amb escasses opcions a la Lliga però amb una missió important, que és la de quedar segon i poder assolir el seu bitllet per a la Supercopa d’Espanya de la temporada vinent. Per fer-ho, ha d’acabar per sobre d’un Girona al qual ara avantatja en dos punts i que serà el primer dels cinc rivals del mes de maig.

CAT-3200x2000-MAY

El derbi català, una final

El duel a Girona, que tindrà lloc aquest dissabte 4, decidirà bona part d’aquesta cursa per acabar segons entre la gran revelació del curs i un Barça que, tot i les decepcions de l’últim mes, ha millorat el seu rendiment en l’últim tram de la temporada. Cal recordar que el 2-4 de l’anada fa que, ara mateix, els gironins tinguin l’average guanyat al Barça en cas d’un hipotètic empat a punts.

Tres partits en una setmana

Després del partit a Montilivi el Barça descansarà un total de nou dies. No tornarà a jugar fins al dilluns 13 de maig, quan rebi la Reial Societat a Montjuïc. Serà el primer dels tres partits que tindrà en una mateixa setmana, ja que el dijous 16 jugarà al camp d’un ja descendit Almeria i, per rematar-ho, tancarà la setmana rebent el Rayo Vallecano, en un partit encara sense data confirmada. El del Rayo serà l’últim compromís del curs a Montjuïc.

L’últim partit de Lliga, a Sevilla

Després d’aquesta setmana amb nou punts en joc, el Barça visitarà el cap de setmana del 25 i 26 de maig el Ramón Sánchez-Pizjuán en el que serà el darrer partit de la Lliga 2023/24. Al camp del Sevilla, sempre complicat, es posarà punt i final a una nova temporada en clau culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut