Ter Stegen, segon estranger amb més partits al Barça

Ter Stegen, segon estranger amb més partits al Barça

El porter alemany iguala els 408 partits disputats per Dani Alves amb la samarreta blaugrana

Marc-André ter Stegen continua escrivint pàgines a la història del FC Barcelona. Amb la seva titularitat en el partit contra el València, el porter s'ha convertit en el segon estranger amb més partits oficials amb la samarreta blaugrana, igualant els 408 que va assolir Dani Alves.

Després d'haver pujat a la segona posició d'aquesta llista, l'alemany només té al davant el millor jugador de la història, Leo Messi (778 partits), mentre que el quart i el cinquè lloc l'ocupen Javier Mascherano (338 duels) i Ivan Rakitic (310), respectivament.

TOP5-Estrangers-web-CAT

D'altra banda, Ter Stegen també està a només dos partits d'igualar Andoni Zubizarreta, la persona que el va portar al Club, com el segon porter amb més duels disputats al Barça, però lluny dels 535 de Victor Valdés. Precisament, de la mà de l'exdirector esportiu, l'alemany va arribar a Barcelona el 19 de maig del 2014, procedent del Borussia Mönchengladbach.

El primer cop que Ter Stegen es va posar els guants per defensar la porteria blaugrana va ser el 17 de setembre del 2014, en el partit de la fase de grups de la Champions contra l’Apoel de Nicòsia. A partir d'aquí, 10 temporades plenes d'història.

En plena lluita pel Zamora

Cal recordar que l'1 blaugrana continua molt viu en la lluita pel Zamora i, de fet, és l'actual líder. El porter culer ha rebut 22 gols en els 23 partits que ha disputat a la Lliga aquesta temporada, amb un coeficient de 0,96, mentre que el seu actual perseguidor, Unai Simón, ha rebut 31 dianes en 32 duels, amb un coeficient de 0,97. Això sí, Ter Stegen haurà de disputar els cinc partits restants de la competició domèstica per tenir dret a guanyar el guardó, el que seria el seu segon consecutiu després de l'obtingut el curs passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut