Barça - Sporting: Per un lloc a la final de la Champions

Barça - Sporting: Per un lloc a la final de la Champions

En un autèntic duel d’altura, catalans i portuguesos mesuraran les seves forces en la semifinal de la Final Four d’Erevan

Ha arribat l’hora. El Barça de futbol sala disputarà aquest divendres les semifinals de la Final Four de la UEFA Futsal Champions League. L’Sporting serà el rival al Demirchyan Arena d’Erevan, en un duel que decidirà finalista (19h hora de Barcelona, Barça ONE).

Els culers afronten aquest repte amb la il·lusió d’aconseguir la cinquena Champions de la història del Club, després de les assolides el 2012 (Lleida), el 2014 (Bakú), el 2020 (Barcelona) i el 2022 (Riga). L’eliminació de la passada temporada a la Elite Round ha impulsat un equip que durant tota la temporada ha patit baixes importants, però que ja ha demostrat que es fa gran en els partits importants.

Velasco: "Som aquí per intentar guanyar"

En la prèvia del partit, el tècnic del Barça, Jesús Velasco, ha reconegut que el repte de la Champions és molt difícil, però que aquest equip té un gen competitiu que el fa treure forces: “No ens serveix només arribar fins a la Final Four. Som aquí per intentar guanyar. Estem recuperant jugadors i sensacions de grup i de cohesió. Ara hem de veure l’estat de forma real de jugadors que porten molt de temps aturats, perquè cal competir al màxim nivell si volem guanyar, però arribem amb moltes ganes”.

 

En la mateixa línia s’ha mostrat el capità, Sergio Lozano, que ha assegurat que "l’Sporting és un dels rivals a batre”. “Sabem que ens enfrontem contra un dels grans favorits. Dominen moltes facetes del joc i saben al que juguen perfectament. Si cometem errors ho aprofitaran. Serà dur i molt difícil, però sortirem a totes”.

Per la seva part, el tècnic de l’Sporting Nuno Dias també ha volgut destacar la capacitat de superació del Barça: “Espero trobar-me un rival fort, líder de la Lliga espanyola, que és una de les més competitives. Si estan tan malament com alguns diuen, como estarien si estiguessin bé. Han recuperat jugadors importants i estic segur que ens trobarem al millor Barça possible”. També ha comparegut en roda de premsa l’ala Alex Merlim: “El Barça té jugadors que en qualsevol moment pot decidir un partit. Serà molt complicat jugar contra ells”.  

Els precedents contra l’Sporting

Serà la cinquena vegada que el Barça i l’Sporting es trobin en competició europea. El primer cop va ser a les semifinals de Lleida 2012, amb triomf per als culers (5-1). També en la semifinal es van veure les cares a la Final Four de Lisboa 2015, amb un nou triomf blaugrana (5-3).

No va caure del mateix cantó la final disputada a Zadar el 2021, quan l’Sporting va remuntar i va acabar aixecant la Champions amb un 4-3 a favor. L’any següent, però, el Barça va assolir la revenja després de guanyar la final de Riga (4-0) i celebrar la quarta Champions de la història del club, l’última fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut