Comença la recollida dels seients de l’Spotify Camp Nou

Comença la recollida dels seients de l’Spotify Camp Nou

Els primers socis i sòcies blaugrana han passat per l’Auditori 1899 a recollir el seu seient

A l’octubre passat es va donar a conèixer la col·lecció “PLE D’HISTÒRIA. PLE DE FUTUR” per tal que l'afició culer pogués mantenir viu i present el record del camp, gràcies a una col·lecció de records i objectes extrets de l’Estadi amb una varietat de preus a l’abast de totes les butxaques. Els socis i sòcies que van voler adquirir els seus seients han començat avui mateix a passar per les instal·lacions blaugrana a endur-se les cadires de l’Spotify Camp Nou.

Durant el mes de maig i depenent de cadascun dels tres models finals escollits, els socis i sòcies blaugrana hauran de passar per l’Auditori 1899 a recollir el seu seient original de l’Spotify Camp Nou. La temporada passada, el Club va classificar tots els seients de l’Estadi per tal que tots els abonats i abonades tinguessin l’oportunitat d’aconseguir la seva pròpia cadira. D’aquesta manera, amb el sistema informatitzat han estat controlats tots els seus seients de l’Spotify Camp Nou. 

Més productes de l’Spotify Camp Nou

A banda dels seients, el Club va posar a disposició dels seus socis i sòcies la gespa original extreta del camp a banda de la xarxa original extreta de les dues porteries de l’Spotify Camp Nou en edició exclusiva, numerada i emmarcada en fusta. També, per primera vegada a la història, es va posar a la venda una col·lecció de diamants ètics i sostenibles que neixen del carboni de la gespa de l’últim partit de la temporada passada. Aquests s’obtenen del carboni de la gespa i es preparen per a la seva cristal·lització fent ús d’alta tecnologia juntament amb energia renovable que permet crear peces totalment sostenibles i amb impacte mediambiental 0. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut