El FC Barcelona i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana renoven el seu acord per al foment de la cultura

El FC Barcelona i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana renoven el seu acord per al foment de la cultura

El Club i la Fundació continuaran treballant conjuntament per impulsar activitats culturals i musicals, contribuint a donar suport a les iniciatives i als projectes de la institució

El FC Barcelona i la Fundació Privada Orfeó Català – Palau de la Música Catalana han renovat l’acord de col·laboració per a les pròximes tres temporades, amb l’objectiu de continuar impulsant i promocionant tota mena d’activitats culturals, especialment centrades en la música i el cant coral, i contribuir així a donar suport a les iniciatives i als projectes de la institució. L’aliança ha estat possible gràcies als valors comuns que comparteixen ambdues entitats, com l’excel·lència, la catalanitat, el compromís, el treball en equip, l’esforç i la participació ciutadana. D’aquesta manera, les dues entitats estan compromeses a unir l’esport i la cultura amb uns objectius compartits.

La renovació s’ha oficialitzat amb una trobada a la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en la prèvia del partit davant del València, que ha comptat amb la presència de Joan Laporta, president del FC Barcelona, i també d’Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional del FC Barcelona; de Joaquim Uriach, president del Palau de la Música Catalana, i de Joan Oller, el director general del Palau de la Música Catalana.

A través d’aquest conveni de col·laboració, el FC Barcelona i la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana continuaran treballant conjuntament per impulsar activitats per a la promoció de la cultura i la programació artística que tingui lloc al Palau i, en particular, en els programes dels diferents cicles. Els principals beneficiaris d’aquest acord seran els socis i sòcies, els i les esportistes del FC Barcelona, els i les residents de La Masia i els empleats i empleades del Club.

 

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona 

“El FC Barcelona som una entitat compromesa amb el foment de la cultura i signar aquest acord amb la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana ens enorgulleix i ens fa especial il·lusió continuar treballant conjuntament amb una entitat tan arrelada a la ciutat de Barcelona i la seva tradició de foment de la cultura catalana. Aquesta col·laboració posa en valor l’aposta del Club i el seu compromís amb la unió de l’esport i la cultura amb uns objectius vinculats als camps educatiu i social”.

Declaracions de Joaquim Uriach, president del Palau de la Música Catalana

“Som dues institucions històriques, germanes en valors i amb història viscuda. El Barça farà 125 anys, i l’Orfeó Català en complirà, properament, 133. A l’Orfeó Català també sentim que som més que un club. Som entitats que promovem i compartim valors molt similars. Som dues institucions lligades a la història del nostre país, però sobretot som la representació d’una ciutadania i una societat en la qual l’art i l’esport en són dos pilars cabdals”.

PHOTO-2024-04-30-09-34-29

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut