Un tauró amb fam de golejador

El davanter blaugrana suma la millor mitjana de gols per minut de la competició domèstica

Que Ferran Torres hagi marcat comença a no ser notícia. Després d'acabar la pretemporada com a màxim golejador amb tres gols, el davanter ha iniciat la competició oficial amb la mateixa bona dinàmica. En tres partits, el valencià ha marcat dos gols i tan sols ha disputat 32 minuts de joc.

Aquestes xifres són molt significatives, ja que ressalta l'efectivitat del tauró. Arribar i moldre. El jugador ha participat en dos dels primers tres partits de Lliga, tot dos sortint des de la banqueta. Contra el Cadis, el davanter va sortir al minut 85, i al 94 va marcar el gol que assegurava la victòria (2-0). En canvi, a Vila-real va tenir una mica més de minuts. Ferran va entrar al camp al minut 63 i en tan sols 5 minuts en va tenir prou per marcar el gol que empatava el marcador (3-4).

Haver marcat dos gols en només 32 minuts, el deixa com el jugador amb millor mitjana de gol per minut de la Lliga amb una diana cada 16 minuts. Per darrere hi ha jugadors com Rafa Mir del Sevilla, amb un gol cada 30, i Kaiky de l'Almeria, amb una diana cada 38 minuts.

_SG_3520

Entre els millors de les cinc grans Lligues

Si ampliem la ràtio i ens fixem en les cinc grans Lligues, Ferran Torres també queda molt ben posicionat. En el còmput global se situa setè per darrere de jugadors com Maghnes Akliouche del Mònaco, amb un gol per cada 15 minuts; Milos Pantovic, del Union Berlín, i Federico Di Francesco, del Lecce, amb una diana cada 14 minuts.

Ara bé, aquests professionals només han perforat una vegada la porteria rival des de l'inici de la temporada. Si ens centrem en els golejadors que en porten més d'un, el tauró blaugrana puja fins a la segona posició, només per darrere d'Ibrahim Salah del Rennes, amb un gol cada 8 minuts, ja que n'ha disputat un total de 16 i n'ha marcat dos.