Victòria de mèrit a Sarrià de Ter (26-32)

El Barça B suma dos punts en una pista difícil

El Barça B ha sumat dos punts a la difícil pista de la Unió Esportiva Sarrià (26-32) en un partit molt seriós de l'equip de Ferran Porres. El filial blaugrana ha agafat la iniciativa en el marcador a l'equador de la primera part i ja no l'ha deixat anar fins al final.

L'ambient s'ha fet notar des dels primers compassos i ha ajudat a la UE Sarrià a signar un bon inici. Els blaugranes, però, han sabut aguantar l'embranzida inicial i mantenir un marcador igualat fins que han aconseguit un parcial favorable.

Així, al minut 15, tres gols seguits del Barça B han servit per posar el 7-10. Al final de la primera part, el filial ha hagut de tornar a prémer l'accelerador per mantenir-se per davant al descans (15-17).

La renda de dos gols es va mantenir fins als últims 10 minuts del partit. Els locals van aconseguir llavors escurçar la diferència a només un gol, però una gran reacció del Barça B va conduir el partit a un final còmode (26-32).