Christensen, el segon suplent blaugrana més ràpid a marcar a la Champions

Christensen, el segon suplent blaugrana més ràpid a marcar a la Champions

És l'únic jugador de la història de l'equip que celebra anys i gol el mateix dia a la Champions

Andreas Christensen va estar de triple celebració contra el PSG. I és que, en aquesta anada dels quarts de final de la Champions, el central danès va fer 28 anys. Els va poder celebrar amb una nit màgica a París, amb el triomf sobre el PSG (2-3). A més, i com a cirereta del pastís, va marcar el gol que va donar la victòria al Barça. Una acció que, de retruc, va ser el segon més ràpid d'un suplent blaugrana en una eliminatòria de Champions.

El rècord fins ara el manté Bojan Krkic, contra l'Stuttgart, que va necessitar només 50 segons per anotar una diana que va suposar el 4-0 definitiu en aquell partit.

Com a curiositat, però, el gol contra el PSG al Parc dels Prínceps sí que converteix el jugador escandinau en l'únic en la història del Barça que marca a la Champions el dia del seu aniversari. 

 

Tercer danès a la Champions League

Amb el gol contra el PSG, Christensen suma el seu segon gol a la màxima competició europea, el primer amb el Barça. Anteriorment, ja ho havia fet amb el Chelsea contra el Malmö.

Actualment Braithwaite és el danès que més dianes ha anotat amb el Barça a la Champions League (3) des de la temporada 92/93, quan va canviar el nom. Christensen n'és el segon, empatat amb Laudrup (1). Malgrat tot, l'exjugador n'havia anotat 3 més quan la competició era encara Copa d'Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut