El partidàs de Raphinha que val un MVP

El brasiler del Barça, clau en la victòria contra el PSG, ha estat l'autor de dos dels tres gols del conjunt blaugrana al Parc dels Prínceps

El PSG - Barça ha estat culer. El FC Barcelona s'ha emportat el triomf a l'anada dels quarts de final de la Champions i envia l'eliminatòria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb la balança a favor. En part, gràcies a la bona actuació de Raphinha, que amb el seu doblet ha estat clau per entendre el triomf final (2-3).

El brasiler del Barça, que s'ha acabat emportant l'MVP, s'ha mostrat molt efectiu i ha fet dos gols en les tres ocasions que ha creat. El primer, al minut 37, que ha significat el 0-1. El segon, al minut 62, després d'una genial passada de Pedri i d'un xut molt difícil que ha servit per empatar momentàniament el partit (2-2).

"Fa temps que buscava aquest gol a la Champions. Per a mi és una nit molt especial", ha comentat Raphinha davant els mitjans, després de marcar per primer cop a la màxima competició europea, a banda d'afegir: "Per a l'equip també és molt important, perquè sabíem que era bàsic sumar un triomf". Malgrat tot, considera que encara queda molta eliminatòria i que res està fet.

El proper dimarts, també a les 21 hores, la segona batalla, en què Raphinha espera tornar a ser determinant.