El PSG, un gran record per a Robert Lewandowski

El PSG, un gran record per a Robert Lewandowski

L'única Champions del davanter polonès va arribar en una final contra el conjunt francès

Robert Lewandowski vol mantenir el seu bon moment de forma d'aquest 2024 on ha marcat 11 gols entre totes les competicions amb el Barça. Després d'un gran partit contra Las Palmas, on inclús el VAR va anul·lar-li un gol, el davanter polonès afronta el desplaçament davant el PSG amb moltes ganes. Contra el conjunt francès ha disputat un total de cinc partits, dos amb el Borussia Dortmund i tres amb el Bayern de Munic. 

Tot i haver marcat un únic gol contra el PSG (va ser a la fase de grups de l'edició 2017/18, on el Bayern es va imposar per 3-1), Lewandowski guarda un molt bon record del PSG. I és que l'única Champions que ha guanyat la va assolir en una final contra el PSG, l'estiu del 2020 a Lisboa. Ara vol fer-ne més per ajudar l'equip a accedir a semis.

Doble descans per carregar les piles

Lewy ja duu 11 gols en aquest inici d'any i contra el Nàpols va fer diana als dos partits. El descans d'aquest dissabte, per la disputa de la final de la Copa del Rei, és un plus per al davanter, que vol marcar en tres partits consecutius de fase eliminatòria a la Champions. L'últim precedent personal va ser, precisament, quan el Bayern va guanyar "l'orelluda", on va marcar quatre gols. Dos contra el Chelsea, un contra el mateix Barça i un altre contra el Lió.


A més, la sanció contra el Cadis a la Lliga per acumulació de targetes, permetrà que a la tornada també arribi més fresc que la majoria dels jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut