Ferran Torres torna 59 dies després

El davanter, absent des del 31 de gener, ha trepitjat de nou el terreny de joc en el duel contra el Las Palmas

El tauró ha tornat. Després d'haver estat dos mesos de baixa, Ferran Torres ha tornat a trepitjar la gespa de l'Estadi Olímpic en la victòria contra el Las Palmas. El davanter no disputava un partit des del 31 de gener, quan es va lesionar en el minut 4 de la primera part de l'enfrontament contra l'Osasuna a Montjuïc. Les proves posteriors van confirmar una lesió en el bíceps femoral de la cuixa dreta que el van deixar 60 dies apartats dels terrenys de joc. Des d'aleshores s'ha perdut 7 duels de Lliga i l'eliminatòria europea contra el Nàpols.

Reaparició amb bones sensacions

Ferran Torres ha reaparegut al minut 71 de partit, quan ha ocupat el lloc de Lamine Yamal a l'extrem dret. En una de les seves primeres intervencions ha fregat el que hauria estat el 2-0. La seva forta rematada, refusada per Aarón Escandell, ha acabat sent invalidada. En els 20 minuts que ha estat sobre la gespa se l'ha vist intens i en bona forma.

Cal recordar que, abans de la lesió, el davanter estava vivint un dels seus millors moments com a blaugrana; feia poc que s'havia convertit en centenari culer amb un hat-trick i una assistència al camp del Betis. Acumulava 11 dianes i alternava les titularitats amb ser el revulsiu perfecte per als partits més encallats.