La Polònia de Robert Lewandowski, a l’Eurocopa

La Polònia de Robert Lewandowski, a l’Eurocopa

El conjunt del davanter blaugrana tomba la selecció de Gal·les a Cardiff i s’enquadra dins del grup D de la gran competició continental

Robert Lewandowski jugarà l’Eurocopa 2024. La selecció polonesa del davanter del FC Barcelona ha tombat aquesta nit a la selecció de Gal·les a Cardiff als penals i ha obtingut un dels tres últims bitllets per a la gran competició continental que arrencarà el proper mes de juny a Alemanya.

El duel ha estat un autèntic xoc de trens que s'ha hagut de decidir a la tanda de penals. Els 90 minuts no han estat suficients per obrir els comptadors i tampoc el temps extra de la pròrroga. Així doncs, el xoc s'ha decidit als penals on Robert Lewandowski ha estat el primer a llançar, i anotar, del combinat polonès.

D’aquesta manera, Polònia s’enquadra dins del grup D de l’Eurocopa, juntament amb els Països Baixos de Frenkie de Jong, la França de Jules Kounde i Àustria. El primer partit de Polònia a l’Eurocopa serà contra els Països Baixos el 16 de juny, a les 15 hores, al Volksparkstadion d’Hamburg. Després jugarà contra Àustria i França a Berlín i Dortmund, respectivament.

Quarta Eurocopa per a Lewandowski

El bitllet assolit per a la cita a Alemanya permetrà a Lewandowski disputar la que serà la seva quarta Eurocopa. Va estrenar-se a la del 2012, en què va ser l’autor del primer gol de la competició, i després va tenir continuïtat en les de 2016 i 2020. Pel que fa a Mundials, Lewandowski ha jugat els de 2018 i 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut