Pau Cubarsí, millor jugador sub-23 del mes de març de LaLiga

Pau Cubarsí, millor jugador sub-23 del mes de març de LaLiga

El central de 17 anys s’ha imposat a Mamardashvili, Camavinga, Baena i Beñat Prados

Nou reconeixement per a Pau Cubarsí. L’MVP del Barça-Nàpols de Champions també s’ha endut el premi de LaLiga que el reconeix com el millor jugador sub-23 del mes de març. S’ha imposat a Giorgi Mamardashvili (València), Edoardo Camavinga (Reial Madrid), Alex Baena (Vila-real) i Beñat Prados (Athletic Club).

Pau Cubarsí ha completat un mes pràcticament perfecte. Ha estat titular a San Mamés (0-0), a Montjuïc contra el Mallorca (1-0) i al Metropolitano (0-3), signant un mes sense encaixar gols en contra. Ha disputat tots els minuts possibles, menys els últims 15 de San Mamés.

Un 91,95% d’encert en la passada

Els números parlen del seu gran rendiment. Ha completat 217 de les 236 passades intentades en Lliga durant el mes de març, el que suposa un 91,95% d’encert en la passada. Només Kirian Rodríguez (28 anys) i Mika Mármol (22 anys), del Las Palmas, han fet més passades que ell durant tot el mes, i tots dos tenen un % d’encert menor.

A banda, Cubarsí ha completat amb èxit el 71,43% de les entrades fetes, ha recuperat 7 pilotes i només ha estat regatejat 1 sola vegada. Premi merescut per al jove talent culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut