Francesco Calzona:

Francesco Calzona: "És el partit de l'any"

El tècnic italià ha lloat la qualitat del FC Barcelona, però creu en els seus jugadors per passar l'eliminatòria / FOTO: SSC NAPOLI

En la roda de premsa prèvia a la tornada dels quarts de final de la Champions, Francesco Calzona, entrenador del Nàpols, ha atès els mitjans de comunicació. El tècnic italià ha assegurat que és "el partit de l'any" i ha remarcat la importància de passar l'eliminatòria "a nivell de club i d'ànim per a l'equip". Tanmateix, ha volgut lloar el FC Barcelona com un "adversari fort", però espera que el seu equip faci un pas endavant: "Ens estem jugant uns quarts de final de la Champions".

Elogis cap a Lamine Yamal

Després de les seves actuacions, Lamine Yamal està en boca de tots i Calzona no s'ha volgut quedar enrere. "Té la qualitat per convertir-se, en el futur, en un dels millors jugadors del món. És molt jove, té 16 anys, i ja sembla un veterà", ha assegurat. D'altra banda, Frenkie de Jong serà una de les baixes dels blaugranes, i malgrat que l'entrenador del conjunt italià també ha lloat el neerlandès, creu que el Barça té "una plantilla àmplia i la capacitat de trobar un bon substitut".

Calzona va agafar les rendes de l'equip napolità fa tres setmanes i el seu primer partit va ser, precisament, l'anada dels vuitens de final contra els de Xavi. El tècnic italià ha volgut reflectir com ha canviat el seu equip des que ell és l'entrenador: "Tenim un equip més compacte, fem menys compassions, dominem més i marquem bastant. Això és mèrit de l'equip, perquè s'han posat a disposició meva i han fet passes de gegant aquestes setmanes. Hem de continuar treballant, però han canviat moltes coses".

Matteo Politano: "El nostre objectiu és passar l'eliminatòria"

Matteo Politano ha acompanyat el seu entrenador en la roda de premsa i ha assegurat que l'equip està preparat per guanyar el partit i avançar cap als quarts de final. "Volem sortir a totes i el nostre objectiu és passar l'eliminatòria, pel club, per la ciutat i per la nostra afició", ha dit el davanter italià als mitjans de comunicació.

A més, ha confessat que el partit pot anar més enllà dels 120 minuts: "Hem practicat la tanda de penals, però esperem no arribar i guanyar directament el partit". Per fer-ho, Politano ha comentat alguns punts febles dels blaugranes: "Aquest any el Barça pateix al darrere i hem estudiat això. Hem de sortir al camp tocant bé la pilota i no defensant baix. Amb la nostra profunditat de joc tindrem ocasions i les haurem d'aprofitar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut